Akcija!

Paket vadb s Tamaro – 21 dni do obilja

42,00 

Današnja ponudba vsebuje tudi 3 BONUSE:

BONUS 1: Brezplačno 1-na-1 svetovanje za Bahove kapljice (z vidika naturopatije se bova pogovorili o izzivih, s katerimi se srečuješ v življenju in našli rešitev, ki te bo odpeljala na pot do uresničitve lastnega potenciala – izvedela boš kakšne Bachove kapljice bi ti najbolje pomagale)

BONUS 2: Meditacija – 10 minut za sproščanje (zate sem posnela meditacijo, s katero se boš sporostila v tistem trenutku dneva, ko v sebi začutiš nemir in napetost) + večerna meditacija (le ta ti bo pomagala ustvariti večerno rutino, ki te bo ob koncu dneva sprostila in pripravila na zaslužen počitek)

EXTRA BONUS: Postala boš članica naše skrite Facebook skupine TamFlow (ko se med seboj povežemo enakomisleče posameznice s podobnimi cilji, se prične odvijati nekaj čarobnega – tvoji cilji postanejo naša skupna misija)

Kategorija: Oznaka:

Opis

Vsak dan (21 dni) ti bom poslala elektronsko pošto, v kateri te bo čakala tvoja dnevna vadba. Vsaka od njih bo imela svojo tematiko in bo imela pomembno vlogo v celotnem mozaiku tvojega popotovanja do obilja. Vadba bo sestavljena iz gibalnih vaj in mojih usmeritev, s katerimi boš lažje dosegla svojo notranjost, svoj JAZ.

Pomembno je, da se vadbi popolnoma prepustiš (30 min) in izklopiš vse morebitne motilne dejavnike iz okolja. Za vadbo potrebuješ zgolj udobna športna oblačila in blazino.

1 mnenje za Paket vadb s Tamaro – 21 dni do obilja

 1. tamara73 (preverjena stranka)

  31.1.2023
  Helena Dujc, Postojna
  Super je, ko veš, da si opremljen s čudovitimi znanji in zavedanjem, da lahko zaupaš sebi in si sam svoj “vodja” na poti do neskončnega obilja, ki ga prinaša življenje. Hvala Tama Berta, da si nas vodila in nam utrla stezico skozi čarobni gozd do toplega jezerca polnega ljubezni. Zdaj je pot utrjena in komaj čakam in veselim se, da spoznam še kaj novega. Enostavno neprecenljivo….
  Še enkrat en velik hvala objem

  22.1.2023
  Mojca Sodin, Ljubjana
  Učimo se in vsak dan se imamo bolj rade. Zato pa je tako lepo biti skupaj v ženski družbi.

  13.1.2023
  Helena Dujc, Postojna
  Opažam, da vsak dan lažje potujem skozi vadbo… in prav si imela Tama Berta, večino časa samo poslušam in vadbo izvajam miže kako dober občutek, ko si lahko popolnoma zaupaš…
  lep petek in še lepši vikend vsem

  12.1.2023
  Natasa Milharcic, Prestranek
  Tamara všeč mi je, da so vaje kratke in tako nimam izgovora, da nimam časa . Ekola, tudi danes obkljukano, po vadbi pa sem si privoščila še Zlato mleko njami …hvala Tamara

  11.1.2023
  Helena Dujc
  Moram povedati, da mi je bila današnja vadba kar naporna, zato sem bila še toliko bolj vesela, da sem uspela “pretentati” svoj um in iti preko mej postavljenih v glavi. Zanimivo, kako lahko vplivamo z mislimi in osredotočenostjo na svoje meje zmogljivosti. Tukaj mi res veliko pomaga tvoje čudovito srčno toplo vodenje Tama Berta. Se že veselim jutrišnje vadbe hvala hvala hvala

  10.1.2023
  Nastja Kragelj Scheffer, Anglija
  Mene je tisto vrtenje na zacetku spomnilo na Wonder Woman in mi je potem cel cas vadbe slo na smeh Super vaje, hvala.

  31.3.2022
  Lili Fras, Prestranek
  Jooj, prijavite se, ker vam ne bo žal. Tamara tako lepo vodi skozi vaje in te zraven motivira. Vse je ok Jaz sem prvič v življenju delala jogo in moram reči, da me je že zasvojila. Uživam in ponosna sem nase, ko vidim napredek in Tamari neizmerno hvaležna

  6.2.2022
  Tatjana Rahne, LJubljana
  Priporočam in hvala za oba 21- dnevna izziva. S tvojo pomočjo sem dosegla mir namesto hitenja, namesto ciljev sem ugotovila, da vse že imam. Iskrena hvala, top je bilo. Super si, le tako naprej!

  23.2.2022
  Frida Franko, Ljubljana
  Bolj počasi . Tvoji prispevki so fantastični

  22.2.2022
  Tatjana Rahne, Ljubljana
  Delam, všeč mi je tvoja energija. Hvala.

  17.2.2022
  Renata Srebotnjak, Cerknica
  Še en čudovit dan. Hvala,da mi pomagas da rastem

  15.2.2022
  Urska Bozic, Radovljica
  Sem delala zvečer in še moja hčerka se mi je pridružila. Super je bilo. Obe sva uživale
  Hvala ti iz vsega

  Natasa Milharcic, Prestranek
  Danes sem premišljevala, kaj se je dogajalo med tem obdobjem, ko sem delala vaje. ooo ja, se je, nekaj zelo pomembnega, skoraj mističnega . Zadnji teden vaj
  1. zadeva: Med poletjem sem spremljala Korejski program, kjer so predvajali samo meni najljubše teme..nekako je še šlo, ker mi je dovolj stvari že jasno, a kaj, ko jaz želim globino. Nekaj časa sem iskala, če koga poznam, da bi ga lahko prosila…a nisem našla, zato sem to opustila.
  2. zadeva: Že od oktobra potrebujem študentko. Dajala sem oglas do decembra, potem sem rekla, da bo že prišla, ko jo bom res nujno potrebovala.
  Še prejšnji teden so mi rekli, da jan. in feb. ne bom dobila nobenega, ker je izpitno obdobje.
  Razplet : v petek pride neko dekle k moji kolegici vprašat, če potrebujemo študentko. A uganete kaj študira ?
  FRANCOŠČINO IN KOREJŠČINO
  Takoj sva se dogovorili, drugi teden jo začnem uvajat.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja